Drama din Maternitatea Giulesti si din Sanatatea Romaneasca…

Sunt sfasiat de durere pentru ca iubesc copii mai mult ca orice in lumea aceasta. Am citit cu neputinta ceea ce s-a intamplat in Romania, la maternitatea Giulesti din Bucuresti, unde 5 copii au murit deja si 6 sunt internati in stare foarte grava avand arsuri de peste 60%din suprafata corpului. Parintii copiilor deja morti sunt sfasiati de durere, pentru ei parca viata s-a sfarsit iar parintii celorlalti 6 copii internati in stare foarte grava traiesc o drama…intre speranta si durere. Cine sunt vinovatii acestei tragedii??? In primul rand asistenta care avea in grija salonul noilor nascuti ar trebui sa fie deja inchisa pe viata. Dupa aceasta directorul spitalului ar trebui sa aiba aceeasi soarta pentru ca a permis sa se intample acest lucru, si a acceptat petrecerile in interiorul spitalului. Dupa acestia ar fi cei care raspund de spitalele din Bucuresti si nu in cele din urma ministru sanatatii ar trebui sa isi dea demisia pentru restructurarile facute si pentru bugetul acordat Sanatatii in acest an. Sa va fie rusine!!! Dupa toate acestea ar urma ca domnul prim ministru Emil Boc, impreuna cu Traian Basescu – presedintele Romaniei sa isi prezinte demisia. Au acceptat ca spitalele din Romania sa ramana in mizerie totala. Nu zic ca cei dinaintea lor nu sunt vinovati…dar in momentul in care au ajuns la putere nu au facut nimic pentru redresarea situatiei critice din spitale, ci mai degraba s-a accentuat. Felicitari politicului din Romania, felicitari celor ce lucreaza in spitale si in domeniul sanatatii si carora nu le pasa de viata omeneasca!!! Sa va dea Dumnezeu ceea ce a-ti luat acestor familii!!!

Iar pentru parintii micutilor pierduti…nu am cuvinte, sper sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceste situatii…va fi foarte greu, aproape imposibil…dar speranta moare ultima…poate un copil pe viitor va va ajuta sa treceti mai usor peste aceste nelegiuiri din Sanatatea Romaneasca. Sa va lumineze Dumnezeu.

Pentru parintii a caror copii sunt inca in stare critica la Spitalul Grigorie Alexandrescu din Bucuresti, sper din toata inima ca Dumnezeu sa isi trimita ingerasii sa va salveze copii si sa va redea bucuria de a ii tine in brate, de a va juca cu ei.

Pentru asistenta ucigasa: Unde ti-a fost capul? Stii ce inseamna o viata de copil ? Inseamna totul pentru un parinte. Nu cred ca vei mai avea liniste sufleteasca toata viata de acum inainte. Puteai sa mergi la petreceri cand erai in afara serviciului.

Mentionez ca aceste lucruri se intampla des in spitalele, clinicile si policlinicile din Romania.Pauzele de cafele si tigara sunt renumite in aceste institutii… Mai mult nu am de zis.

2 gânduri despre „Drama din Maternitatea Giulesti si din Sanatatea Romaneasca…

  1. hidroizolatii 25/08/2010 la 13:06

    Din punctul meu de vedere cred ca sistemul trebuie revigorat de principiu de la cap…nu de la coada…(deoarece e deja imputit) de ce nu se fac astfel de controale inainte de intamplarea unor tragedii precum ,,Giulesti” ?

  2. Andrei Lazar 25/08/2010 la 13:18

    multe ar trebui facute in Romania…dar nu se face…cica, data viitoare…si astfel tragediile au continuitate!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: