Nu cred că Politehnica Iaşi se va salva de la retrogradare…

Sunt pesimist şi de data aceasta. Pot spune că nu cred că se va salva şi de această dată Politehnica Iaşi de la retrogradare. Este aşa cum am mai zis şi altădată o retrogradare politică şi economică, clubul având mari dificultăţi financiare. De ce retrogradare politică? Pentru că de-a lungul anilor mai mulţi oameni politici locali au acuzat primarul Gheorghe Nichita de folosirea echipei locale de fotbal (pe care a ajutat-o cu bani de la bugetul local) în scop electoral. Niciodata însa vreunul din aceştia nu a făcut ceva pentru aducerea altor sponsori care să fi preluat echipa de fotbal…doar au comentat acid asupra faptului că echipa este ajutată de Primărie si Consiliul Local sau Judetean.

Poate că pe de o parte se face dreptate prin retrogradarea echipei Politehnica Iaşi. Pentru că prea puţini ieşeni şi-au dorit ca aceasta să rămână în Prima Ligă. Poate că retrogradarea echipei va pune pe mulţi pe gânduri, şi vor decide dacă a făcut sau nu Nichita bine ajutând ani la rândul echipa de fotbal ieşeana.

Pe partea cealaltă se va face o nedreptate suporterilor loiali, care etapă după etapă (chiar în ciuda eşecurilor) au fost prezenţi pe stadion, încurajând echipa. Dar aşa este şi în viaţă, nu îi poţi bucura pe toţi…vor fi mereu şi nemulţumiţi!!!

Chiar dacă sunt pesimist şi nu mai cred în salvarea Politehnicii de la retrogradare în ultimul moment, totuşi strig… Hai Politehnica. Sa dea Dumnezeu să se facă o minune…măcar pentru suporterii minunaţi din „Tîrgul Ieşilor”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: