Va distruge sau va salva Băsescu România???

Va distruge sau va salva Băsescu România??? Cred că întrebarea aceasta şi-o pune sau şi-a puso orice român din ţară sau din afara ţării, ţinând cont de ultimele decizii luate de către preşedintele ţării Traian Băsescu în ultima perioadă, decizii care au sărit practic peste părerea Guvernului şi au fost imediat aplicate fără nici un deranj.

E curios dacă aceste decizii luate de către şeful statului vor salva sau vor distruge România. Era nevoie într-adevăr de o schimbare economică pentru a salva România de efectele negative ale crizei economice mondiale. Dar oare acestea să fie soluţiile salvatoare??? Reducerea salariilor pentru cei din sectorul public cu 25%, neacordarea subvenţiilor la căldură cu care ne-a obişnuit statul până acum, eliminarea burselor de merit la studenţi şi elevi, eliminarea gratuităţii la transport pentru elevi, studenţi şi pensionari…şi multe altele…oare acestea să fie măsurile necesare pentru a evita criza economică? Dar oare nu vor fi alte crize??? Oare infracţionalitatea nu va ajunge la cote uriaşe??? Oare cazurile de sinucideri nu se vor înmulţi? Oare părinţii nu îşi vor opri copii de la studii??? Ne-am luptat ani la rândul pentru a nu se întâmpla aşa şi acum ce facem??? Tăiem deodată din drepturile celor „necăjiţi” dar nu şi din obligaţii şi taxe… Oare de ce s-a decis aşa??? Pentru a nu se umbla la drepturile şi obligaţiile celor „înstăriţi”. De aceea. Oricum Băsescu ştie că nu va mai fi reales. Dar îi este de ajuns…Dacă nu a făcut de ajuns pentru el şi ai lui, va face până îşi va încheia mandatul împreună cu „al său guvern”. „DA” stimaţi cetăţeni români de peste tot – întrebaţi-vă dacă aţi greşit când i-aţi acordat votul de încredere acestui om…Traian Băsescu. eu mă întreb, pentru că şi eu, ca mulţi alţii i-am acordat cândva votul de încredere,, dar azi mi-e ruşine de ceea ce am făcut. Pentru mine şi familia mea. Imi pare rău că s-a ajuns să trăim aceste vremuri.

Reclame

Un gând despre „Va distruge sau va salva Băsescu România???

  1. nikol 05/06/2010 la 21:49

    BV.ft bine scris asa este traian basescu nu se gandeste la popor se gandeste numai la buzunarele lui atat.de ce sa ia din banii copiilor sau a bugetarilor sau a bietilor pensionari saracii?De ce nu reduce personalul din parlament care castiga cat poate plati 30 de muncitori ala ia unul singur.Se intreaba de ce pleaca lumia din tara ?pt ca acolo se moare de foame de aia.lasa ca e mai bine sa fim argati la altii decat in tara noastra pt noi cei din afara sunt sigura ca majoritatea sunt deacord cu mine ne este rusine sa spunem ca suntem romani.Domnule presedinde sper ca intr-o zi sa cititi acest blog din intamplare si sa ne raspundeti la intrebarea:CE AVETI DEGAND SA FACETI CU TARA NOASTRA? Cand veti auzi glasul disperat al omenirii….plansetul copiilor ca le este foame si batranii ca nu au medicamente?cata lume va mai trebui sa moara ca sa fiti voi stabii tarii binee?mareu ne spuneti sa traim bine dar cu ce domnule?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: