Va mai scăpa Politehnica Iaşi de retrogradare?

Mai sunt câteva etape până la sfârşitul actualei ediţii al campionatului intern de fotbal şi echipa Politehnica Iaşi se află pe un loc retrogradabil. Întrebarea mea este, pe lânga multe altele: Va mai scăpa de această dată Politehnica Iaşi de retrogradare???

Dacă răspunsul la această întrebare va fi unul negativ, următoarea întrebare ce îmi vine în minte este: Oare e o retrogradare politică?

Însă, dacă răspunsul este unul pozitiv, mă gândesc imediat să vă întreb care ar fi factorii care ar putea ţine echipa locală în continuare în prima Ligă?

Mai în glumă mai in serios vreau să dau un răspuns la această ultimă întrebare: Poate că doar reuşita acţionarului dinamovist – Vasile Turcu – de a retrograda echipa din Ştefan cel Mare (Dinamo Bucureşti). Dar cum nu cred că va reuşi, cu siguranţă Politehnica Iaşi nu se va mai salva de la retrogradare…aşadar pot răspunde şi la cea de-a doua întrebare: Cred că este o retrogradare politică.

Cum la prima întrebare deja am răspuns, rămâne să vă urez dragi suporteri ieşeni vizionare plăcută (la televizor) pe viitor a partidelor din Liga I, deoarece Politehnica Iaşi (mai mult ca probabil) în anii următori va juca la matineu. Doar o minune să se mai facă pentru a nu fi aşa…şi eu încă sper…dar cine mai ştie!?!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: