Sfântul Valentin – iubire sau sex???

M-am uitat la o emisiune pe un canal TV din Italia. Ca şi temă de discuţie a fost: „Sfântul Valentin – iubire sau sex???”. Şi mi s-a părut interesant să dezbat şi eu această temă, facând paralela cu România.

La noi pe meleagurile româneşti, ziua de Sfântul Valentin (14 februarie) este o ocazie importantă pentru cei îndrăgostiţi de a-şi împărtăşi prin metode şi cadouri speciale iubirea??? Sau mai degrabă o ocazie importantă (care nu trebuie ratată) de a face sex cu persoana iubită (sau chiar necunoscuţi)???

Pentru unii această zi nu este tratată cu atenţie, poate din monotomie, pentru alţii însă poate fi o bună ocazie de a face sex …iar din păcate pentru mine: încă o zi când mă întristez că sunt departe de iubita mea.

Pentru cei care însă tratează ziua de Sfântul Valentin ca o ocazie importantă de a-şi destăinui iubirea, de a-şi împărtăşi sentimentele şi de a dărui clipe sau cadouri de neuitat „jumătăţii sale” aş dori să le dau un sfat… important nu este ca acel cadou să coste mult… poate fi ceva banal, dar care să „explodeze bucurii în inima partenerului”.

Pentru cei care însă vor trata această zi specială ca o ocazie în plus de a face sex vreau să îi atenţionez să aibă grijă să nu fie dezamagiţi, căci sexul fără „sentimente” nu aduce bucuriile si fericirea destinată acestei zile. Iubiţi-vă dragi români şi bucuraţi-vă că vi se oferă ocazia „calendaristică” de a fi alături de persoanele iubite. Să fiţi fericiţi şi să nu vă doriţi să faceţi de Sfântul Valentin doar sex…doriţi-vă iubire.

Şi întrebaţi-vă mereu… „ce înseamnă pentru mine ziua de Sfântul Valentin??? Iubire sau sex???”.

2 gânduri despre „Sfântul Valentin – iubire sau sex???

  1. Daniela 10/02/2010 la 21:02

    Aparte o zi de iubire sau sex este cert ca e o zi fff comerciala, lucru de nesuferit, deoarece nu e nevoie de ziua de Sf Valentina sa faci o mica atentie iubitei sau iubitului. In cazul acesta ptr unii e Sf. in fiecare zi. Iubitiva!!

  2. Andrei Lazar 10/02/2010 la 21:08

    stii…ar fi de precizat ca iubirea nu se poate cumpara, insa sexul se cumpara foarte des. Asa este. nu avem nevoie de o zi anume , scrisa in calendar pentru a putea darui un cadou frumos, pentru a spune cuiva drag cat de mult il iubesti sau pentru a petrece cateva clipe frumoase impreuna. Asa este, ziua de Sfantul Valentin este o zi comerciala…

Lasă un comentariu