Un copil aduce mereu fericire…

Astazi a zambit. E prima data cand il vad asa, nu mai este incruntat, pare ca a rasarit soarele si pe strada sa. Noi, ceilalti colegi ne intrebam (ca si altadata cand ne intrebam de ce este asa incruntat, inchis) ce s-a intamplat. O fi castigat la „loz in plic”, sau poate la 6/49. Sau poate a fi primit vre-o crestere salariala (ca tot se plangea mai mereu ca este platit foarte putin fata de cat ar merita – nu ca noi ceilalti am fi asa multumiti).

Dar de unde, sa nu fi venit seful nostru sa ne zica, nici ca am fi stiut vreodata care este motivul schimabrii sale, deoarece colegul nostru este o persoana inchisa care nu vorbeste niciodata despre viata sa personala si prin urmare nici despre familia sa.

Ei…sa va zic si voua de unde a rasarit zambetul pe fata colegului nostru: a nascut sotia sa cel de-al doilea copil (sau mai bine zic cea dea doua fetita). Acum inteleg si eu de ce in ultimele luni a fost mai mereu stresat, incruntat si vorbind intruna despre bani. Aceasi fraza zilnic: „prea putini bani”.

Asa se explica totul. Urma sa apara un al patrulea membru in familia sa. Acum e fericit si m-a surprins placut prin ceea ce mi-a zis: Un copil aduce mereu fericirea, si daca esti fericit deja, cu siguranta te va face si mai fericit”.

dupa o istorie reala…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: