Daca vrei sa ajungi departe…pupa mult in…fund

Am invatat in viata asta dura un lucru sfant. Cred ca il stiu mai bine ca pe „Tatal nostru”. Asta pentru ca eu nu am pus in aplicare si imi dau seama cat de prost am fost din cauza aceasta. De ce? Pai pentru ca uite-asa am pierdut multe in viata, ca sunt eu capos. Pai de ce altii sa pupe toata ziua sefii in fund, sa le spele papucii cu buzele, la picioare sa le faca masaj cu gurita…asa ajungand sa le fie recunoscute meritele si mai pe urma sa le vina avansarea. In grad sau in buzunar. Oricum ar fi, cei care nu se sfiesc sa fie „slugute” sefilor au mai mereu de castigat, fata de cei „fara minte” (asa ca mine), care intotdeauna fac scandal si zic intr-una „ca nu e drept, ca normal ar fi altfel” etc (care oricum pierdem mereu – daca avem ce).

Asa ca – vreau sa va dau un sfat!!! Daca vreti sa aveti o cariera minunata, o viata „cu de toate”, incepeti prin a va pupa seful in „dos”, nu prin dos …ci direct in dos, ca asa incep toti…de jos…si ajung departe….da, da – chiar sus!!! Depinde de voi pe ce planuri, si in ce sensuri.

Fiind spuse toate acestea, stau si ma gandesc…dar oare putem? Noi cei caposi, noi putem sa fim ca mieluseii? Nu stiu voi, insa eu stiu sigur ca prefer sa fiu sarac decat sa ma frec intr-una pe buze, mai-mai ca s-ar sterge rusinea inchinarii mele la un „nesimtit cu bani” care vrea sa imi fie si stapan (ca nu ii ajunge doar sef-patron). Asa ca – haidem sus, pornind de jos…daca putem si ne lasa sufletul…depinde de fiecare in parte!!! Oricum ar fi – multa bafta la toata lumea!!! si la multi bani…ca de aia ducem lipsa.   (am scris acest text ironizat deoarece am trait astfel de clipe pe unde am lucrat, fiind eliminat de sefi pentru ca nu am acceptat sa ii pup in fund…ca doar am libertatea la libera alegere…creca!!!?!!??!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: