Amintiri din Blogmania…Blogul anului!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Amintiri din 2008:http://floringhetau.blogspot.com/  si http://orasuliasi.blogspot.com/   (ieseanul suparat)

Un an de BlogMania. Cel mai bun blog din 2008
newsiasi.ro a facut Topul celor mai bune, active, implicate bloguri inscrise in BlogMania pe anul 2008. 178 de blogeri s-au inscris in lista de pe newsiasi.ro . Din februarie pina la sfirsitul anului, blogerii ieseni au generat aproape 500 de stiri pentru comunitatea locala. Saptamina de saptamina, newsiasi.ro a ales Blogul Saptaminii. 23 de blogeri din cei 178 si-au „adjudecat” acest trofeu. Acum, la final de an, tragem linie si vedem cine e cel mai bun bloger al anului 2008.  

BlogMania a fost lansata la sfirsitul lunii ianuarie. La inceput mai timizi, apoi tot mai numerosi, blogerii cunoscuti s-au inscris in Miscare. A urmat apoi explozia: zeci de bloguri nou-create in comunitatea virtuala ieseana.

Cei aproape 200 de blogeri scriu zilnic despre probleme personale, ale comunitatii din care fac parte, trag semnale de alarma sau isi impartasesc experientele.

 

Blogul Saptaminii. Dupa doua saptamini de la lansarea Miscarii, newsiasi.ro s-a implicat si mai mult in blogosfera. In fiecare saptamina este ales Blogul Saptaminii, acel blog care a generat stirea cu cele mai multe citiri in saptamina precedenta.

La finalul unui an de BlogMania, newsiasi.ro face Topul celor mai buni blogeri inscrisi in Miscare. Criteriul de departajare e simplu: cistiga cine a iesit de cele mai multe ori Blogul Saptaminii

Topul celor mai bun blogeri din BlogMania

„And the winner is…”

„Blogul anului 2008” se imparte, de fapt, la doi blogeri:

 

Adica tocmai cei mai vechi blogerii inscrisi in BlogMania. Ambii au avut acelasi numar de „victorii”: au fost desemnati de cite sase ori fiecare Blogul Saptaminii

Happy Blogging Everybody! 

marti, 30 decembrie 2008

newsiasi.ro”

 

Amintiri din 2009 si blogul anului 2009: http://floringhetau.blogspot.com/

Cel mai citit blog din Iasi in 2009
Cel mai citit blog iesean inscris in BlogMania, in 2009, a fost cel la jurnalistului Florin Ghetau. Citeste Topul celor mai active bloguri din 2009 inscrise in miscarea BlogMania pe newsiasi.ro.

262 de blogeri si-au inscris blogurile in BlogMania, iar in anul 2009 ei au generat peste 500 de stiri care au fost postate pe newsiasi.ro in categoria blogmaniaiasi.ro.
Conform regulilor de la inceputul Miscarii BlogMania, cea mai citita postare i-a adus blogerului titlul de Blogul Saptaminii si promovarea sa gratuita, timp de 7 zile, pe newsiasi.ro, printr-un banner afisat pe prima pagina. In fiecare saptamina a fost stabilit blogul saptaminii, in functie de numarul de citiri al postarii sale, iar unii dintre blogeri au obtinut acest titlul de mai multe ori in timpul anului.

Ca si anul trecut, newsiasi.ro a facut topul celor mai bune bloguri din BlogMania din 2009, in functie de numarul de nominalizari pentru Blogul Saptaminii in timpul anului.

Topul blogerilor din BlogMania in 2009

– 17 blogeri au fost  Blogul Saptaminii o data, in cursul anului: 

– 12 blogeri au fost Blogul Saptaminii de 2 ori, in cursul anului:

– 2 blogeri au fost Blogul Saptaminii de 3 ori, in cursul anului:

Blogul anului 2009 in BlogMania:

Compara cu Topul de anul trecut

joi, 31 decembrie 2009

newsiasi.ro”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: