Când se va sparge criza?

criza_mond_bani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cred că aceasta este întrebarea folosită cel mai des în ultima perioadă. Când se va termina cu această criză financiară care a lovit întreaga lume? Mă întreb şi eu ca şi ceilalţi oameni puşi pe gânduri, şi încerc să învârt nişte idei în mintea mea pentru a ieşi din criză.

De foarte multe ori m-am întrebat dacă această criză financiară nu a fost ceva dictat. Aşa cum am auzit de pe la mulţi, ar fi vorba de ceva venit de la S.U.A., alţii ar zice că e din cauza cheltuielilor imense făcute în ultima perioadă împotriva terorismului, s-a mai auzit ceva despre implicarea Rusiei. Cine ştie însă cu adevărat care ar fi motivul? Să fie oare ceva şi de la Uniunea Europeană? Dar oare criza aceasta va dispărea vreodată? Sau există? Sau doar e ceva impus de care ne temem toţi, şi de aceea cu toţii încercăm să nu mişcam banii prea mult, să îi ţinem la „păturică”, sau la „saltea”.

Sper însă ca această aşa zisă „criză” să dispară, aşa încât să putem scăpa de o grijă în plus – cea a lipsei locurilor de muncă. E prea de tot. S-a întâmplat prea brusc şi cu urmări majore. S-a scris şi s-a spus prea multe despre criză, însă până acum nu s-a făcut nimic cert pentru a se evita urmările acestor zvonuri. Şi culmea, problema mare nu e la noi – în România, ci în afara graniţelor ţării noastre, România nefiind în criză economică, aşa cum afirma însuşi preşedintele Traian Băsescu. Atunci…să mai bem un vinuleţ, să uităm de griji…şi să trăim bine, aşa poate nu dăm în criză economică…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: