Dacă tata s-ar numi Băsescu, acum aş fi şi eu europarlamentar

Sloganul Elenei Băsescu ca europarlamentar de România: E BAi de voi românii! (pornind de la E vai de voi românii, asta după schimbarea dicţionarului, ca să îi fie mai uşor fiicei preşedintelui să se exprime).

 elena-basescu

Am văzut după încheierea votării, un sondaj INSOMAR care ar arăta că Elena Băsescu, fata lui tata Băse a ajuns europarlamentar. Deja a început să se bâlbâie (înainte de numirea ei ca europarlamentar), numai de la interviuri, şi mă gândesc cu teroare cum va fi în faţa a sutelor de europarlamentari. Oare nu se teme că se va face de râs?

Am ajuns la o idee care îmi surâde şi mie, şi nu îmi rămâne decât să îl cert pe tata că nu se numeşte şi el Băsescu, că astfel aş fi fost şi eu azi europarlamentar şi nu ar mai trebui să aştept să lupt şi să dovedesc că aş merita acel post, prin care să îi rerezint pe români şi să mă lupt pentru drepturile lor.

Odată ajunsă europarlamentar, cu siguranţă Elena Băsescu, fata preşedintelui, căpitan al unei corăbii care se scufundă tot mai mult, va face foarte multe lucruri bune pentru România. Printre altele va modifica vocabularul limbii române, schimbând cuvintele, astfel că „succesele” se vor numi „succesuri”, va introduce legalizarea drogurilor uşoare şi mă gândesc cu frică cum ţara noastră va avea o creştere economică semnificativă, ţinând cont de probabilitatea ca EBA (parcă ar fi denumirea unui virus) să facă din ţara aceasta cea mai mare exportatoare de fiinţe umane, prostituţia fiind principala industrie care va redresa economia ţării.

Nu înţeleg de ce sunt eu gelos pe această fătucă, care pare a fi o drogată în momentul în care deschide gura pentru a zice ceva. Cum poţi spune că vrei să legalizezi drogurile în România? Cum îţi permiţi, când tu nu ştii nici să vorbeşti coerent, să îţi doreşti să reprezinţi românii din această ţară în Europa?

Dar ştiţi ceva? Mie chiar îmi place de această fată, ce ochi frumuşei are (de ar fi toate fetele din România la fel – imaginaţi-vă ce nebunie ar fi), numai că nu îşi are locul acolo, nu ne poate reprezenta pe noi românii.

Şi când văd ce personaje de basme se duc să ne reprezinte, mă iau fiorii – EBA, Vadim Tudor, frate de cruce cu Gigi Becali şi cine ştie ce alte specimene.

Cu siguranţă însă sunt şi tineri care îşi merită posturile de europarlamentari ai României, oameni pregătiţi, care vor face mai puţin văzută prostia acestor specimene ale ţării noastre. Un nebun care visează să facă o puşcărie pentru a aduna toţi politicienii români (cred că prima dată intră el pentru a face onorurile), apoi un cioban de oi (cu bune şi rele, dar care nu ne poate reprezenta) şi o „păsărică” lansată de pe vapor pentru a-şi găsi ale sale succesuri.(ca din corabia lui Noe-Băse).

Vai de această ţară, vai de aceşti cetăţeni români ai Uniunii Europene, căci nu se anunţă un viitor prea roz cu astfel de – nici nu ştiu cum să îi mai numesc – cârmuind această corabie dintr-un far, de departe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: