România lui Lucescu…Junior.

images

Astăzi s-a produs în cele din urmă debutul lui Lucescu la echipa naţională a României. Nu Mircea Lucescu, vorbim de această dată de „baiatul lui tata”, cel care dovedeşte încă o dată, ca antrenor, aşa cum a dovedit şi ca jucător – maturitate în joc. Calmul şi tactica de joc au dat roade. S-a văzut lipsa de omogenitate, însă e ceva normal la primul meci al său ca selecţioner şi prima dată când foarte mulţi din jucătorii selecţionaţi, când joacă împreună.

Cu bune şi rele Răzvan Lucescu a pornit cu dreptul, a dovedit că a făcut alegeri bune în ceea ce priveşte jucătorii, şi cred că de acum înainte va şti foarte bine să pună la punct ceea ce în această seară împotriva lituanienilor nu a mers.

Nu pot decât să îii urez mul succes în continuare lui Răzvan şi numai victorii pentru echipa naţională a României, căci suporterii ei au aşteptat prea mult pentru a se bucura din nou de victoriile în lanţ a rerezentativei ţării lor. Sperăm să fie aşa, şi astfel Răzvan să dea o palmă celor care l-au renegat.

Hai România.

Lituania – România 0-1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: