Europa are nevoie de România, România are nevoie de Europa!

Mai sunt câteva zile până când vor fi alegerile pentru Parlamentul European. Întreaga Europă este în plină campanie. Pot spune că, campania electorală desfăşurată în România, este mai mult sau mai puţin asemăntoare cu cea din Italia, ţară unde eu şi alţi români muncim. Pot spune că ne punem mari speranţe în cei care vor ajunge să ne reprezinte la Parlamentul European, mai ales noi, cei ce muncim în afara ţării.

În ceea ce ne priveşte pe noi, românii aflaţi în oraşul Alba, regiunea Cuneo, majoritatea fiind din Iaşi, suntem în totalitate alături de tânărul Cătălin Ivan, cel ce a demonstrat la emisiunile televizate, dar şi prin declaraţiile făcute -cele ce au apărut în jurnale (pe internet – doar aşa le putem citi noi, aici) – că are pregătirea şi voinţa necesară pentru a reprezenta cetăţenii români în Europa, şi sperăm – să ne rezolve în mare parte problemele si cerinţele noastre, să ne apere drepturile de români europeni şi nu în ultimul rând, să facă (atât cât va depinde de el) cunoscută în Europa şi nu numai, această ţară frumoasă.

Îi suntem alături şi sperăm că nu va ajunge vreodată acel moment în care vom spune că ne-a dezamăgit. Mult noroc în ceea ce ţi-ai promis Cătăline, şi să nu faci greşelile pe care le-au făcut ceilalţi politicieni care –  doar au promis, dar nu au şi pus în aplicare promisiunile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: