Politehnica Iasi riscă să părăsească prima ligă?

După penultima etapă din campionatul naţional de fotbal al României 2008-2009, Politehnica Iaşi riscă să părăsească Prima Liga. Cine sunt vinovaţii? Oare conteaza? A contat vreodată? Cred că doar pentru suporterii ieseni care suferă de neputinţa echipei lor.

Întrebarea mea este pentru oamenii politici ( de oricare culoare si apartenenţă), şi anume: Oare vă pasă de ieşeni? de sportul ieşean, de fotbalul ieşean? Îmi amintesc ca în campania electorală care mai de care promiteau ca vor face din Politehnica o echipă europeană. Cu ce? Şi când? Vom mai apuca să vedem şi noi, actualii ieşeni? Sau vor trebui să se mai nască câteva generaţii pentru a se bucura de ceva frumos şi pe stadionul din Iaşi?

Se ştie foarte bine apartenenţa mea politică, dar asta nu mă opreşte să ii critic pe cei ce ar fi putut face ceva pentru ca fotbalul ieean să nu sufere.

Încep de la primar, consilieri, prefect, preşedinţi de partide şi de foşti candidaţi la primăria Iaşiului. Oare de ce nu v-a interesat sa faceţi ceva pentru fotbalul ieşean? Nu uitaţi că a-ţi promis. Da domnule Oprea. A-ţi promis că veţi aduce sponsori, că veţi oferi cetăenilor ieşeni clipe de bucurie. A-ţi fost cu sufletul la ieşeni doar în campania electorală, iar după aceea, dat fiind faptul că nici nu a-ţi câştigat fotoliul de primar, a-ţi uitat, sau poate ca nici nu a-ţi avut intenţia de a ne ajuta pe noi ieşenii, ci doar ne-aţi cerşit voturile, lovindu-ne acolo unde ne durea mai tare – sportul ieşean. Se ştie foarte bine dorinţa publicului ieşean de a avea o echipă competitiv, care să le aducă zâmbetele pe buze.

Ruşine si primarului, care nu a reuşit să facă această echipă să „zbârbnâie ” pe teren şi în campionat, ajungând astfel să aştepte ultima etapă pentru a şti unde vor continua sezonul viitor.

Ruşine şi celorlaţi oameni cu putere din Iaşi, politici sau apolitici, oameni de afaceri şi ex-fotbalişti sau chiar sportivi, care nici măcar nu vor să ştie de echipă, nu mai spunem de interesul de a ajuta.

Felicitări suporterilor ieşeni care, suferind mereu şi-au dorit o răsturnare de situaţie, dar cred că vor trebui să mai aştepte ani de zile.

Felicit pe această cale şi pe jucătorii care şi-au dat silinţa să facă ceva pentru ieşeni, cu toate ca poate nici nu sunt ieşeni. Şi pot spune că meritul cel mai mare îl are Andrei Cristea, care şi-a dorit cât mai multe victorii sşi goluri pentru Iaşi. Multă baftă Politehnica Iaşi la final de campionat, căci cu siguranţă ai nevoie, ţinând cont de toate problemele existente. Mă gandesc în primul rând la decizia TAS în ceea ce privete cele 3 puncte câştigate pe teren de Politehnica cu Farul Constanţa, după rejucarea partidei amânate din cauza nefuncţionării nocturnei de la Iaşi.

Felicit pe cei ce merită felicitaţi, şi le arăt obrazul celor care nu au făcut nimic pentru această echipă şi aceşti suporteri, doar au vorbit în zadar, au promis…

Hai Politehnica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: