PD-L vrea ca nocturna de la POLI IASI sa lumineze in portocaliu?

Intamplarea nefericita de la meciul de sambata dintre echipa locala Politehnica Iasi si Farul Constanta, care trebuia sa se dispute incepand de la ora 20.00 si care s-a anulat din cauza problemelor aparute la nocturna, cred ca o stie toata lumea. Nu mai reiau povestirea acelei intamplari, insa vreau sa scot in evidenta un singur lucru: majoritatea celor din PD-L Iasi au facut din aceasta problema un mod de a strica imaginea primarului in functie (acesta fiind din partidul de opozitie PSD), ca un mod de razbunare pentru faptul ca la alegerile din aceasta vara echipa PSD  a castigat cam tot ce se putea castiga la IASI, in dauna celor de la PD-L, singurii contracandidati plauzibili.

Insa ma deranjeaza foarte tare modul in care aproape toti cei din conducerea PD-L de Iasi au cautat sa loveasca prin articole si declaratii in primarul Nichita. E drept ca si acesta a facut o declaratie in care, indirect ii acuza de „aranjament” pe cei din PD-L, insa cei din PD-L au cautat sa se foloseasca intrutotul de acest incident pentru a-l lovi pe Nichita cu arma sa principala cu care a recastigat primaria (sa fim sinceri).

Oricum adevarul va iesi la iveala si sper ca cei din PD-L, care vor ca nocturna de la POLI IASI sa lumineze in portocaliu, sa nu dureze prea mult, la echipa de fotbal sa se ia unele masuri ca orasul Iasi si iesenii sa se bucure de alegerea facuta, stiindu-se faptul ca Nichita este pro fotbal si cred ca va face tot posibilul pentru a scoate echipa din pasa proasta in care se afla. Avem un antrenor bun si cred ca impreuna (asta daca nu vor mai fi si alte lovituri date de cei care sunt impotriva lui Nichita, fotbalului iesean – pe acestia ar trebui sa ii huliti si sa ii injurati), si cred ca putem face o figura frumoasa in LIGA I, si sa demonstram ca Iasiul nu este cum zic altii, condamnata la retrogradare!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: