Pana unde pot merge PD(minus)L-istii impotriva cetatenilor Judetului Iasi

Astazi am citit fara sa vreau despre faptul ca ai nostri „alesi” consilieri judeteni de la PD-L au declarat ca vor merge impotriva cetatenilor din Ciurea chiar si in instanta. Intrebarea mea este…ce va iese voua daca nu se va atribui traseul RATP-ului? Aveti cumva promis cuiva acest traseu? De unde atata rautate si nedreptate fata de cei pentru care ar trebui sa munciti ca sa le faceti conditii bune de trai?

Eu inteleg ca luptand impotriva cetatenilor din Ciurea vreti sa castigati votul iesenilor din Municipiu, insa s-ar putea ca „planul facut acasa sa nu se potriveasca la piata”, caci iesenii nu pot fi pacaliti atat de usor de „prostia” unor consilieri care nu vor altceva decat sa le fie lor bine. Dar mai faceti ceva si pentru ieseni si nu mai stati toata ziua si spuneti ca trebuiau facute acum 30 de ani. Faceti acum, dar sa fie facute, iesenilor sa le fie bine.

Fiti oameni inainte de a fi afaceristi. Va impotriviti proiectelor propuse de consilierii PSD pentru ca stiti ca ei vor fi trasi la raspundere pentru nerealizari? Va inselati amarnic. Voi sunteti singurii vinovati ca atatea proiecte nu sunt puse in aplicare, ci refuzate prin „bunatatea voastra”.

Ieseni – trezitii pe consilierii PD-L. Aratati-le ca voi i-ati ales si ca meritati un oras dezvoltat. Nu ii lasati sa infraneze mereu dezvoltarea orasului, pentru ca doar asta si-au promis sa faca prin opunerea lor la atatea proiecte pentru ieseni si orasul lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: