Consilieri judeteni si locali…ascultati-ma…

Peste cateva zile plec din Iasi dar raman cu o mare suparare. Aceea ca nu am reusit sa ma impun si sa cer ajutorul pentru realizarea unui proiect vis al meu, si anume, cel de „Ecologizare a mediului din jurul patrimoniului cultural al Iasiului” – mai pe intelesul tuturor – Curatenie in jurul Manastirilor, a bisericilor, muzeelor, statuielor, parcurilor si alte cladiri din patrimoniul cultural al Iasiului.

Mergeti sa vedeti cum arata mediul din jurul Manastirii Cetatuia (rusine ieseni – mergeti la gratar si distrugeti natura), mergeti de vedeti cum arata orice alt monument cultural si veti vedea in jurul sau un mediu „murdar”.

Sper ca cei din Consiliul Judetean si Consiliul Local sa imi auda cererea si sa faca ceva pentru imaginea orasului in care locuim. Sper sa se faca acest lucru pentru ieseni. Si sper ca pe urma sa se faca cunoscute atat pentru ieseni cat si pentru turistii din lumea intreaga aceste monumente culturale, care sa se afle intr-un program amplu de vizitare si cunoastere a patrimoniului cultural al Iasiului. Avem un oras frumos, un oras istoric, cultural si de traditie si putem scoate bani frumosi pentru bugetul local daca vom sti sa profitam de pe urma frumusetii acestui „oras minune.”. Pentru asta va trebui sa luptati voi, consilierii alesi.

Multa bafta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: