Purtati centura de siguranta si pentru banchetele din spate in Ungaria…

Pentru cei care se pornesc in excursie sau poate doar in vizita in Italia, Germania sau alte state din Europa si sunt nevoiti sa treaca prin Ungaria, sa fie foarte atenti caci autoritatile ungare sunt cu ochii pe romani. Chiar daca considerati ca sunteti cat se poate de legal, politistii ungari va vor cauta nod in papura si vor gasi ceva pentru a va amenda.

Atentie mare la centurile de siguranta pentru pasagerii de pe bancheta din spate. Amenda este de 3000 forinti de persoana care pot fi platiti in 30 zile.( cca 13 euro).

Atentie mare si in Austria – cei care vor depasi pe autostrada viteza de 130 la ora vor risca o amenda foarte mare.

Iar in Italia, carabinierii stau la panda (mai ales la romani), sunt montate camere de filmat pe autostrazi si la intrarea pe fiecare autostrada ( Telepass) trebuie sa luati bilet de plata (cu care platiti la iesirea de pe autostrada. In rest atentie foarte mare pentru ca pe autostrazi se merge cu viteza excesiva iar blocajele sunt foarte dese, existand oricand pericolul de ciocnire cu masina din fata sau din spate. (se foloseste semnalazarea pentru avarie in momentul cand se observa un blocaj in fata pentru ca cel din spate sa reduca preventiv si la timp)

.

Reclame

Un gând despre „Purtati centura de siguranta si pentru banchetele din spate in Ungaria…

  1. […] ( Telepass) trebuie sa luati bilet de plata (cu care platiti la iesirea de pe autostrada”, povesteste Andrei lazar pe blogul sau” Am si eu cateva sfaturi pentru asemenea situatii : [1] parerea si sfatul meu este sa nu va […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: