Cum vor fi priviti studentii din Romania in Europa daca se fura la BAC?

O singura intrebare: Cum vor fi priviti studentii care vor termina o facultate in Romania, stiindu-se faptul ca au existat acele nereguli cu „Bacalaureatul cumparat”?

Profesorii si elevii care au facut posibila aceasta fapta, s-au gandit oare si la urmari? Din cauza lor, acum toti studentii romani vor fi priviti cu suspiciune in momentul in care vor dori sa se angajeze in Uniunea Europeana, sau chiar in tara, stiindu-se faptul ca a existat cel putin un caz de frauda la BAC. Si cu siguranta nu toata lumea a avut „norocul” sa li se ofere „BACALAUREATUL” pe tava, mai mult ca sigur 90% din absolventii de liceu au trecut Bacalaureatul invatand, dar din cauza celor 10 % care si-au batut joc de acest examen si inclusiv de catre restul cetatenilor romani, vom avea cu totii de pierdut.

In Romania pare ca totul este murdar, pana si invatamantul, cel care ar trebui sa ne ridice nivelul de cultura.

Prin urmare, mii de diplome de Bacalaureat nu arata adevarata valoare a viitorilor studenti din Romania. Este un act fals. Se impune deci reintroducerea examenului de admitere in facultati (asta daca nu se va ajunge ca si acolo sa se faca totul pe cai necurate, pe baza de „mita”).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: