Impune-ti si aproape ca va fi asa cum iti doresti

Daca iti vei impune ceva si iti vei dori cu adevarat, atunci, sunt sanse de 99% de realizare. De ce? Pentru ca vei crede cu adevarat si astfel vei fi in stare sa faci tot ce iti sta in putere pentru a-ti realiza visul, pentru a duce la bun sfarsit un vis. Nu este greu daca iti vei impune un lucru posibil de realizat si nu vei trece spre „ireal”.

Daca iti vei dori cu adevarat si vei zice intr-una, da – vreau si asa va fi, cu rabdare si credinta Dumnezeu te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Nu iti va fi usor, sa nu crezi ca ti se vor deschide de la sine toate usile si nu vei fi nevoit sa faci vre-o ceva si gandesti ca e mai bine sa stai cu „mainile in san” zicand – „Las-o asa ca poate va fi bine si pentru mine”. Nu, asa nu vei reusi niciodata si vei fi mereu un pierzant, vei fi mereu un „looser”. Dumnezeu zice „bate si ti se va deschide”. Acest „bate” trebuie inteles in sensul figurat – adica, incearca, crede (spera), ai rabdare (caci nimic nu vei primi cand strigi – da-mi si ti s-a dat, de parca ar cadea totul din cer…si nu zic ca nu e asa, caci totul vine de la cer, de la bunatatea Domnului nostru Iisus Hristos), lupta (fa ceva ca acel crez al tau sa devina realitate) si delimiteaza-ti limitele. Spuneti des si chiar cu voce tare finalul pe care ti-l doresti, limita pe care vrei sa o atingi, visul care il vrei devenit realizare. Lupta-te cu destinul chiar, daca este nevoie, incercand sa fentezi viata, zambind, pentru ca intr-adevar – ti s-a sortit, dar totusi destinul ti-l faci singur, cu mainile tale. Daca tu vrei asa, atunci asa va fi, dar trebuie sa iti demonstrezi mai intai tie ca acest lucru ti-l doresti!

Inchei totul prin ceea ce am ineput – cred si sper, si stiu ca voi avea ceea ce imi doresc. Asa sa imi ajute Dumnezeu. E o ruga ce fiecare dintre noi o putem spune atunci cand este nevoie, si sa fiti siguri ca Domnul ne va asculta si inainte de toate ne va incerca, sa vada daca intr-adevar ne dorim acel lucru si luptam pentru el. Si in cele din urma cei ce cred se vor bucura iar cei ce au lasat, in urma vor fi lasati, uitati de tot – chiar de speranta.

Speranta moare ultima iar victoria cea mai frumoasa este cea obtinuta cu greutate si nicidecum cea usor de obtinut.

Aceasta este speranta mea:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: