Incepand de sambata concertele se tin lant la Iasi…

Incepand de sambata 12iulie 2008, iesenii vor avea de unde alege pentru a se distra cu prietenii si ascultand muzica buna, pe placul lor – fiecare dupa preferinte (pentru ca au de unde alege).

Astfel – pe 12 iulie, la ora ora 20.30 – in spatele Casei de Cultura „Mihai Ursachi” Iasi (Parcul Copou)- vor concerta: Rava, I Hate Mondays, Raq si Descantec.

Pentru cei carora le place sa sara in sus „ca la 20 de ani”, pot alege sa mearga lpe 15 iulie la intalnirea (la ora 15.30 la Pizza Hut Moldova Mall – parter,eveniment oferit de KFC ) si mai apoi la concertul formatiei Voltaj de la Palatul Culturii (la ora 19).

Iar pentru ceilalti, sau chiar pentru toti cei care isi vor permite sa mearga, pe data de 16 iulie, la ora 21 (intrarea se va face incepand cu ora 18),  la Stadionul Emil Alexandrescu, vor putea asculta si vedea pe renumitul cantaret Julio Iglesias alaturi de ieseanul (tomesteanul) Busuioc.

Si pentru cei care nu veti merge la concerte, va invit sa mergeti sambata seara la slujba de la Manastirea Hadambu. Se aud voci ca e minunat ce vei gasi acolo daca iti doresti si iti faci timp sa ajungi la aceasta Manastire, macar pentru cateva clipe!

Biserica Veche Hadambu

Iazul Manastirii Hadambu

Icoana Maicii Domnului cu Pruncul (icoana facatoare de minuni de la Hadambu, care lacrimeaza mir).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: