Se reinnoieste asfaltul de la trotuarele din fata centrului de cartier „Alexandru”

Nici nu s-au trezit bine oamenii ca angajatii de la Salubris au si inceput asflatarea trotuarelor din fata Centrului de Cartier Alexandru. E un lucru bun, cu toate ca putin cam dubios, tinand cont ca aceste trotuare care se asfalteaza aratau destul de bine. Oricum trebuiesc intretinute si trotuarele.

 

Ceea ce ma bucura insa este faptul ca se lucreaza si la astuparea acelor gauri din asfalt (de pe strada) despre care am vorbit acum cateva zile si care devenisera chiar destul de adanci.

Asa era inainte de a incepe asfaltarea!!!

Asa arata in timp ce se asfalta

Si asa arata dupa asfaltare!!! nu e chiar de calitate (tot peticeala) dar macar nu mai dam in gropi! si nu ne mai stricam masinile!

Mi-aduc aminte de un articol scris pe blogul Irinei Shrotter chiar dupa ce s-au terminat alegerile. Dumneaiei acuza faptul ca imediat dupa ce s-a incheiat cursa pentru castigarea fotoliului de primar al orasului s-au terminat si lucrarile pentru intretinerea strazilor si trotuarelor din municipiu. Tin sa ii raspund pe aceasta cale, bucuros ca nu a avut dreptate!

S-au terminat alegerile Doamna Shrotter si inca se lucreaza la peticirea strazilor si trotuarelor! ar fi recomadat sa mai iesit si pe strazile orasului la plimbare pentru a vedea acest lucru!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: