Ce m-a deranjat azi?

De duminica, de cand din „bunvointa unui bun sofer” am ajuns sa fiu pieton (nu ca nu as avea permisul, dar nu am masina, pentru ca mi-a botit-o), am tot umblat cu probleme prin tot Iasul (aproximativ) si mi-a fost dat sa vad multe lucruri care nu au avut darul de-a ma bucura delok, ba chiar m-au indignat (ca sa nu zic deranjat).

Si am ales doar cateva lucruri din cele care astazi mi-au starnit calmul (asta pentru ca stiu ca toata lumea intalneste zi de zi astfel de cazuri si nu ar avea rost sa le enumar pe toate -ar deveni plictisitor). Prin urmare:

1. Masina politiei IS 51WMB si inclusiv automobilul IS 06 RSM stationate ilegal in intersectia de la 1 Mai in aceasta dimineata.

2. Soferul loganului taximetru cu numarul B 73 FEN care nu stie sa astepte la semafor (in ordinea in care a ajuns) si s-a strecurat in fata pentru a patrunde primul in intersectie (intersectia dinspre Podu de Fier spre Independenta sau Sararie).

3. Soferul autoturismului cu numarul de inmatriculare B 74 FPF care, dupa ce ca nu s-a asigurat la patrunderea in intersectie dinspre bariera de la Tigarete spre Pacurari, a mai si inceput sa faca slalom printre masini de parca altii nu mai erau pe strada la acea ora!

4. Bariera de la BJATM care e mai mult inchisa decat deschisa si daca te risti sa treci pe acolo ai sanse de 80% sa astepti trecerea vre-unui tren care mai mereu se lasa asteptat. Incercati sa evitati sa treceti pe acolo la orele 9,12,16,17,18 si altele.

5. Soferul unui autobuz de pe traseul 28 care nu s-a asigurat la inchiderea usilor in statia de la Piata Alexandru si a prins intre usile de la mijlocul masinii pe un batran care (din spusele sale) a mai trecut printr-o intamplare asemanatoare chiar la inceputul saptamanii. acesta a reprosat soferului ca el si colegii sunt intelesi sa lase in statii batranii pentru ca au abonamente de la Primarie (ceea ce eu nu cred ca este adevarat – soferii nu sunt interesati de asa ceva).

6. Foarte multe masini parcate pe trotuare (in mare parte nu dau vina pe ei, pentru ca intr-adevar nu prea au in alta parte unde sa parcheze.

7. Cainii care ziua dorm si nu fac galagie si noaptea latra intr-una si se fugaresc unii pe altii pentru ca au patruns pe teritoriu strain.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: