Se reintroduc troleibuzele in transportul in comun iesean

 

Se pare ca RATP impreuna cu Primaria Iasi a luat decizia reintroducerii troleibuzelor in transportul in comun iesean. Astfel, astazi 28.06.2008 angajatii de la RATP cu cateva masini de interventii s-au grabit sa verifice firul electric de la traseele de troleibuze (exemplu traseul 44 Dacia – Canta) si sa repare acolo unde este cazul.

Aceste schimbari vor face ca firma de transport Unistil Birlad sa se mute pe alte trasee unde sunt necesare autobuze, locul lor pe traseul 44 fiind luate ulterior de catre troleibuzele RATP Iasi.

3 gânduri despre „Se reintroduc troleibuzele in transportul in comun iesean

  1. […] local, un zvon a aparut in blogosfera ieseana: Jiji reintroduce troleibuzele. Pe blogul lui Andrei Lazar gasiti detalii si chiar poze. Regret ca am pierdut unele texte scrise de mine pe blog in vara […]

  2. Andrei Lazar 29/06/2008 la 10:44

    s-ar putea sa ma fi inselat. toate lucrarile facute de cei de la RATP cu masinile de interventie pana duminica pe la ora 2 nu a fsot decat sa dezafecteze reteaua de fir pentru troleibuze, tinand cont ca am stat si am privit cum au dat tot firul jos, tipand intr-una de parca se aflau intr-un parc de joaca. au facut suluri din firul de troleibuz si au disparut.

  3. Andrei Lazar 29/06/2008 la 10:46

    La un moment credeam ca vor doar sa il intinda, cand am avzut ca au dat firul jos si l-au intins pe strada. dar cred ca era vorba doar de scoaterea firului si eliminarea din orasul Iasi a ceea ce inseamna tranport public electric pe roti – troleibuz.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: