Baiatul patronului de la Autocom – Autovlad accidentat grav

Acum ceva timp am scris in ziarul Monitorul – unde am fost colaborator despre problemele intalnite la Scoala de Soferi „profesionisti” Autovlad – Autocom, conduse de Emil Vrabie.

Anul trecut i s-a luat licenta de pregatire a soferilor pentru categoriile CE, DE, conducerea institutiei fiind anchetata pe atunci dupa o filmare facuta de cei de la PRO TV care au primit o plangere de la cativa tineri ce faceau cursuri la aceste doua scoli de soferi..

Acum, dupa atata timp in care patronul Emil Vrabie a pacalit mii de ieseni se pare ca Dumnezeu il atentioneaza de greselile facute (- pe vremea cand scolariza zeci de oameni intr-un interval de 2 ore pe 3 masini – camion, camion cu remorca si autobuz) prin accientul (culmea – rutier) in care a fost implicat fiul sau.

Acestea sunt urmarile domnule Vrabie pentru faptul ca a-ti luat banii la atatia oameni si ii lasati sa se chinuie, fiindu-le frica sa se duca sa se angajeze din cauza denumirii „Scolii de Soferi” unde s-au pregatit. Sau a-ti uitat care era fraza zilei cand ne intalneam cu totii pentru sofat? Va amintesc eu – 3 minute – urmatorul.

Acesti soferi probabil au fost pregatiti de cei ca dumneavoastra pe care nu i-a interesat altceva decat banul, nu si sa ii invatati pe cei care plateau pentru a conduce preventiv, pentru a fi atenti in trafic, pentru a nu va distruge fiul. Dar se pare ca ceea ce a-ti facut atunci vi s-a intors acum iar fiul dumneavoastra  – Vlad, sufera in spital din cauza indiferentei celor ca dumneavoastra, care v-a-ti jucat cu viata.

Sa speram ca Vlad se va face bine (pentru ca l-am cunoscut si e un baiat bun) si ca pe viitor va veti da seama ce mult conteaza ca totul sa fie asa cum zice Legea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: